full screen background image

Carmen Ungureanu

Carmen Ungureanu este mentor antreprenorial, cu influențe în toate aspectele sale, consultant pe domeniul organizării evenimentelor de marketing, autor de carte, trainer și speaker motivațional.

Pornind de la experiența profesională acumulată la cele peste 100 de evenimente, inițiative și proiecte în care s-a implicat în calitate de CEO, manager, consultant, trainer și speaker, a structurat și dezvoltat numeroase acțiuni cu impact local, național și internațional.

Pasionată de management, a pus bazele propriei companii, fiind astăzi owner Corporate Business Events. Se implică activ în mediul de afaceri, antreprenoriat social și dezvoltare personală, provocându-i mereu pe cei care au curajul să pășească pe un drum extraordinar, cu experiențe minunate, provocări și proiecte îndrăznețe, având ca principal scop crearea oportunităților de dezvoltare a celor cu care interacționează.

Firea sa extrem de optimistă, jovială și flexibilă a demonstrat de fiecare dată profesionalism, seriozitate, originalitate și cel mai important, rezultate, Carmen fiind mereu axată pe găsirea celor mai bune soluții pentru fiecare nou proiect.

Implicarea continuă în cadrul Junior Chamber Internaţional Iași, de la membru fondator (2005), secretar General (2005-2008), vicepreședinte executiv (2010), președinte (2013), vicepreședinte dezvoltare (2012) și secretar general (2014) al federației, coroborată, desigur,  și de funcția de CEO Corporate Business Events a contribuit la dezvoltarea a numeroase proiecte structurate de succes.

Carmen se ghidează după motto-ul: „Un eveniment îți oferă întotdeauna o singură șansă” și este motivată de performanța clienților săi.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *