full screen background image

Casa Brazilor vă invită la festin

Distribuie

Casa Brazilor este noul restaurant apărut pe piața ieșeană, cu un concept ce aparține cunoscutului chef Petrișor Tănase. ”O mâncare sănătoasă și gustoasă”, așa cum spune și motto-ul restaurantului, o mâncare specială, tradițională românească, dar și bucătărie internațională.

”Este o mâncare sănătoasă și gustoasă, într-adevăr. Spun asta pentru că noi nu folosim niciun fel de conservanți sau aditivi, mâncarea provine de la fermă. Deschiderea unei astfel de locații în Iași a fost necesară, pentru că tot mai mulți oameni își doresc acum să își comande o mâncare sănătoasă la birou, dar și acasă. Vom face în curând și livrări, începând chiar cu săptămâna viitoare”, spune Petrișor Tănase.

Produsele vor fi variate, astfel încât nu va exista un meniu standard, pentru o perioadă de câteva luni sau ani întregi. În fiecare zi, ieșenii și nu numai, pot găsi preparate noi, monotonia gastronomică lipsind cu desăvârșire. De la ciorbe acrite cu borșul tradițional, până la supe creme din părțile asiatice, toate acestea vor face parte din meniul Casa Brazilor.

”Vor fi mâncăruri cu produse aduse din Asia, nu achiziționate de pe piața românească, pentru că este o diferență foarte mare. Vom avea și mâncăruri din Europa, cum ar fi vinetele umplute, aromatizate cu tot felul de plante aromate și cu scorțișoară. De asemenea, o noutate o vor reprezenta și niște sandwich-uri care nu mai există pe piața românească, gratinate și speciale din punctul de vedere al gustului. În curând, vreau să lansez ideea de a mânca pe stradă. Poți mânca o supă pe stradă, într-un ambalaj specific mâncărurilor de stradă. Asta va prinde foarte bine printre studenți, dar și printre oamenii care se grăbesc spre birou și nu numai”, a mai spus chef Petrișor Tănase, înainte de deschiderea oficială a restaurantului.

Casa Brazilor din Iași, vă așteaptă pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, nr.109, în imediata apropiere a căminului studențesc T17.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza