full screen background image

Cătălin Ciobanu: La Iași, facem soft pentru administrațiile locale din Olanda

Distribuie

Cătălin Ciobanu, Career Manager la o importantă multinațională din Iași, a fost invitatul de astăzi din Viva Cafe cu Radu Căciulă și Andreea Ignat.

Cu Cătălin am discutat despre istoria firmei la care lucrează, despre realizările și succesele de care beneficiază multinaționala, precum și despre criteriile de selecție privind angajații. Cătălin ne-a explicat totodată și care este diferența între un manager de Resurse Umane și unul de carieră.

Compania a luat naștere în 1993, în Cluj, fiind înființată de un antreprenor olandez. Cu timpul, echipa a cooptat mai mulți români talentați, extinzându-se și în Iași. În prezent, ei lucrează pentru piața din Olanda și pentru administrațiile locale de acolo.

Ei merg pe principiul de „mic și agil”, astfel încât au multă autonomie în Iași și nu se resimte spiritul de multinațională.

Pe Cătălin l-am întrebat și care este părerea sa privitor la declarația lui Klaus Iohannis conform căreia Iașul este noul Silicon Valley al României, iar spre final am discutat puțin și despre implicarea companiei în comunitatea locală.

Mai multe amănunte, însă, despre activitatea managerului de carieră Cătălin Ciobanu aflați ascultând interviul integral de mai jos:

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *