full screen background image

„Câteva conversații despre o fată foarte înaltă”: Proiecție de gală, astăzi, la Cinema Ateneu

Proiecția de Gală a filmului „Câteva conversații despre o fată foarte înaltă” va avea loc astăzi, 27 iunie, la ora 20.00, la Cinema Ateneu. După vizionarea peliculei, actrița din rolul principal, Silvana Mihai, va răspunde întrebărilor publicului. „Câteva conversații despre o fată foarte înaltă” este un film al debuturilor și a fost filmat în opt zile.

Regizorul Bogdan Theodor Olteanu a realizat scurtmetrajele „Duminică dimineața” (2014), „Lampioane chinezești” (2015), dar și piesa de teatru „Cea mai călduroasă zi din an” (2017). Întreg scenariul este semnat de Bogdan Theodor Olteanu, împreună cu Ana Ivan și Denisa Niță. Rolurile principale din film sunt interpretate de actrițele Silvana Mihai și Florentina Năstase, amândouă debutante în lungmetraj.

Să faci un film lung independent este un exercițiu de colaj. Bugetul total a fost de câteva mii de euro, așa că producția nu a însemnat să gestionăm bani ci să punem laolaltă lucruri pe care le puteam obține gratis.”, adaugă regizorul filmului, care împreună cu Gabi Suciu a asigurat și producția filmului.

Biletele sunt puse în vânzare la prețul unic de 15 lei și vor putea fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului din Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

„Câteva conversații despre o fată foarte înaltă” – Several conversations about a very tall girl
Regia: Bogdan Theodor Olteanu
Cu: Silvana Mihai, Florentina Nastase
Gen: dramă, romantic, dragoste
Durata: 70 de minute
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=WW2WhTzmHoI

Alina BATCU

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *