full screen background image

Ce restricții vor fi în traficul ieșean pe parcursul Cotnari Rally Iași

Distribuie

În perioada 8 – 10 septembrie va avea loc Cotnari Rally Iași 2016, cel mai important eveniment automobilistic din România. Organizatorii și reprezentanții municipalității au declarat astăzi că evenimentul vine cu unele modificări și restricții în trafic. Astfel, joi, 8 septembrie, circulația va fi întreruptă în zona Fundație, pe tot parcursul zilei

De asemenea, transportul în comun va suferi modificări. Circulația tramvaielor 1 și 13 va fi deviată prin Tudor Vladimirescu, iar circulația pe traseul 9 Tehnopolis-Copou va fi asigurată 100% de autobuzele noi.

Audio Mihai Chirica

Închiderea circulației pe aceste rute va demara luni seara, pe 5 septembrie, și va fi reluată în seara de 10 septembrie.

Organizatorii anunță elemente de noutate în ediția din acest an. Se păstrează proba de pe Râpa Galbenă dar va fi făcută mai vizibilă, printr-o modalitate mai amplă de expunere pe panouri video, măsuri de siguranță suplimentară, iar în seara zilei de joi, Delia va susține un concert pe scena ce va fi amplasată în fața Casei de Cultură a Studenților, unde vor cânta și artiști locali.

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza