full screen background image

Cel mai mare târg de universităţi din Europa de Sud şi Est aduce în România reprezentanţi din 18 ţări

Cel mai mare târg de universităţi din Europa de Sud şi Est aduce în România reprezentanţi din 18 ţări la o nouă ediţie RIUF

În această primăvară, în perioada 17-18 martie, la București, are loc o nouă ediție RIUF-Romanian International University Fair. Cel mai mare târg de universități din Europa de Sud-Est aduce în același loc peste100 de universități și instituții educaționale din 18 ţări, școli de limbi străine și ONG-uri studențești pentru a oferi vizitatorilor informații complete despre programele de studiu și oportunitățile pe care le pot accesa.

În plus, cei interesați de alternativele educaționale pot participa la cea de-a patra ediție RIUF YouForum, singura conferință dedicată 100% dezvoltării personale și orientării în carieră pentru elevi și studenți. Universitățile prezente la RIUF pun la dispoziția participanților peste 8 000 de programe de studiu de licență, masterat și doctorat din peste 15 domenii de activitate precum industrii creative, drept, business, medicină, IT sau științe sociale.

Înscrierile se pot face pe site-ul RIUF, cel mai mare târg de universități având loc pe 17-18 martie la Sala Palatului din București.

Ajuns la cea de-a 22-a ediție, RIUF mai are loc în această primăvară pe 20 martie la Cluj-Napoca, la Sala Polivalentă, pe 22 martie la Iași, la Palas Congress Hall și pe 24 martie la Brașov, la Brașov Business Park.

Național – VIVA FM

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *