full screen background image

Centrul Militar Zonal Iași recrutează candidați pentru 1.200 de posturi de soldați și gradați profesioniști

Distribuie

Ministerul Apărării Naţionale, prin Centrul Militar Zonal Iaşi, desfăşoară activităţi de recrutare a candidaţilor – băieţi şi fete, pentru ocuparea a 1.210 de posturi de soldaţi şi gradaţi profesionişti.
Perioada de recrutare este 21 mai- 15 iunie. Candidații trebuie să aibă vârsta între 18 ani și 50 de ani. De asemenea, trebuie să fie absolvenţi cel puţin ai învăţământului general obligatoriu sau să facă dovada absolvirii acestuia, până la data începerii programului de instruire, iar studiile suplimentare constituie un avantaj.

Pentru a participa la selecţia pentru ocuparea posturilor de soldaţi-gradaţi profesionişti, candidații trebuie să susțină un examen medical, gratuit, la o clinică militară și să participe la trei examinări obligatorii la Centrul Zonal de Selecţie şi Orientare – Cîmpulung Moldovenesc: probe psihologice, probe fizice şi interviu de evaluare finală.  Definitivarea dosarului de candidat se face la sediul Biroului Informare – Recrutare din cadrul Centrului Militar.

Pentru candidaţii din judeţul Iaşi, activitatea de recrutare se desfăşoară la sediul Centrului Militar Zonal Iaşi, situat în strada Arh.G.M. Cantacuzino nr. 20, zilnic de luni până vineri între orele 08.00-16.00 (marţi între orele 08.00-18.30), iar informaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele 0332/414892, sau 0232/264491 int. 112, 136, 137 sau pe adresa de email: recrutare_iasi@mapn.ro.

Alina BATCU

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza