full screen background image

Cîmpeanu, după o şedinţă pe tema atentatelor din Paris: Nu s-a propus modificarea nivelului de alertă teroristă, rămâne “albastru precaut”

atp1     Nivelul de alertă teroristă pe teritoriul României rămâne “albastru precaut”, a declarat sâmbătă premierul interimar Sorin Cîmpeanu, după o întrunire cu oficiali ai MAI şi MAE.

Premierul interimar Sorin Cîmpeanu i-a convocat sâmbătă, de la 10.30, la Palatul Victoria, pe oficiali din MAI şi de la MAE, pentru discutarea măsurilor care ar putea fi luate după atentatele de la Paris.

“Am convocat Consiliul Operativ al MAI şi reprezentanţi ai MAE la guvern”, a precizat premierul interimar Sorin Cîmpeanu.

MAE a informat sâmbătă dimineaţă că, până la această oră, nu deţine nicio informaţie oficială conform căreia printre victimele atentatelor de la Paris se află şi cetăţeni români.

Premierul desemnat Dacian Cioloş s-a declarat “profund şocat” de atentatele teroriste de vineri noaptea din Paris, scriind într-un mesaj pe pagina sa personală de Facebook că ” din păcate, este încă o dovadă că trebuie să facem mai mult pentru a combate terorismul, ura şi ideologiile radicale”.

Cel puţin 140 de persoane au fost ucise în urma unor atentate teroriste multiple ce au avut loc, vineri seară, în mai multe zone din Paris. În Franţa a fost decretată starea de urgenţă pe teritorul naţional.

VivaFM – Live Your Music! » Național

Comentarii