full screen background image

Cioloş: Sper să-mi duc mandatul la capăt

Dacian Ciolos     Premierul Dacian Cioloş a spus, marţi, că speră că îşi va putea duce mandatul până la capăt, dacă Parlamentul îl va susţine în continuare, şi că, “aşa cum arată lucrurile acum”, nu vrea să intre într-un partid în 2016 pentru a-şi continua mandatul de prim-ministru.

Întrebat cât timp crede că va rămâne prim-ministru, Cioloş a spus că este vorba despre un an. “Până la sfârşitul lui 2016. Eu sper să pot să-mi duc mandatul până la capăt, dar voi fi prim-ministru atât timp cât Parlamentul, care a investit acest Guvern, va considera că Guvernul poate să rămână”, a spus prim-ministrul.

Dacian Cioloş a fost întrebat şi dacă va accepta să facă pasul în politică dacă, după alegerile din 2016, va fi nevoie de acest lucru pentru a rămâne în continuare prim-ministru, el răspunzând că în acest moment nu ia în calcul o astfel de variantă. “Aşa cum stau lucrurile acum, nu cred că intrarea într-un partid mă ajută pe mine să fac mai bine lucrurile”, a spus Cioloş.

El a mai spus că nu vrea să discute astfel de probleme în acest moment, pentru că încă nu a “dovedit” faţă de el că este “capabil să facă nişte lucruri”. “De ce să vorbesc de ce s-ar întâmpla la sfârşitul lui 2016? Discutăm atunci. (…) Pe mine în general nu mă atrage activitatea politică de dragul de a face politică”, a completat prim-ministrul.

VivaFM – Live Your Music! » Național

Comentarii