full screen background image

Claudiu Butucel, directorul organizatoric al Cotnari Rally Iași 2016, invitat la Viva FM

Distribuie

În această dimineață, la VivaFM, am vorbit în matinal despre cel mai așteptat eveniment auto al anului, Cotnari Rally – Iasi 2016.

Claudiu Butucel, directorul organizatoric al evenimentului, a spus ieșenilor că vor avea la dispoziție autobuze spre probele raliului din afara Iașului și le-a recomandat acestora să nu meargă cu mașina personală, mai ales din motive de siguranță. Apropo de acestea din urmă, organizatorul a declarat că evenimentul se va desfășura în perfectă siguranță pentru participanți și a făcut apel la aceștia să respecte cu strictețe indicațiile și să stea în locurile special amenajate. De asemenea, vor fi echipaje medicale din 4 în 4 kilometri și la finalul fiecărui parcurs, ambulanțe.

Claudiu Butucel a mai declarat că în ceea ce privește acest sport, în Iași nu există un loc special amenajat în care pasionații să se poată antrena pentru a putea participa la evenimente de acest gen. În acest sens, a făcut o serie de demersuri pentru construirea unui poligon în care să poată veni și persoane care nu sunt licențiate dar și profesioniști să se pregătească însă deocamdată, nu există răspunsuri concrete. Cu toate acestea, el nu va renunța la proiect.

Peste 40 de echipaje se vor întrece în competiția organizată de Asociația Sportivă XS Motorsport, în colaborare cu Primăria Municipiului Iași și Cotnari.

Puteți asculta interviul complet cu Claudiu Butucel aici:

Audio Claudiu Butucel

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza