full screen background image

Cod roșu de distracție la Viva La Playa, în primul week-end din iulie!

În primul week-end din luna iulie, Viva FM a adus din nou distracția estivală de la Apollo Summer Lounge pe radio, deși meteorologii au anunțat cod roșu de caniculă. Dacă sâmbăta vremea nu a fost prielnică pentru plajă, duminică ne-am distrat împreună cu ieșenii la cea mai mare piscină privată din Iași: Apollo Summer Lounge.

Astfel, programul radio estival a fost transmis LIVE pe Viva FM Iași, între orele 13:00 și 17:00, iar cei prezenți la piscina Apollo s-au distrat ascultând muzică de calitate și participând la concursurile organizate de realizatorii de programe radio. Programul radio estival a constat în 4 ore de muzică de cea mai bună calitate, concursuri interesante, premii și multă, multă voie bună, apă, soare și răcoare.

Pentru a câștiga premiile puse în joc, ieșenii prezenți la piscina Apollo au răspuns provocărilor amuzante din cadrul concursurilor pregătite de echipa Viva La Playa, fiind răsplătiți cu vouchere în valoare de 50 de lei oferite de Mado, pălării și ochelari de soare de la Aperol Spritz, selfie stick-uri și alte accesorii pentru telefon de la Carlsberg, precum și cu sticle de vin de la Cramele Gramma.

Gazda noastră din această vară este piscina Apollo Summer Lounge, care reprezintă destinația ideală de vară, unde, împreună cu familia și prietenii, vă puteţi bucura din plin de apă, soare și răcoare. Situată la ieșirea din Iași, spre Breazu, locația reprezintă o oază de plăcere acvatică, fiind dotată cu o piscină pentru adulți de 220 mp și o piscină specială pentru copii, cu o suprafață de 100 mp, în care cei mici se pot bălăci în voie.

Partenerii de distracție la Viva La Playa, din această vară sunt: Carlsberg, Aperol Spritz, Cramele Gramma, Mado, CAR Flexicredit și Turistico.ro.

Rămâneți pe frecvențele Viva FM, deoarece vara continuă cu super distracție și voie bună la Viva La Playa!

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *