full screen background image

Codrina Apostol a povestit despre pasiunea ei cea mai mare în #CafeOnAIR (AUDIO)

Ediția de duminică, 30 iunie 2019, a emisiunii #CafeONAIR a avut-o ca invitată pe Codrina Apostol – makeup artist & influencer pe zona de beauty, fashion & lifestyle.

Corina Giurgia a invitat-o pe Codrina la un dialog despre social media, despre punctele tari ale interconectivității prin rețele virtuale, dar și despre makeup & beauty. Codrina a recomndat câteva volume must read din domeniul ei, scrise de cei mai importanți specialiști de beauty la nivel internațional.

 

Industria de beauty nu stă pe loc și nu îți dă voie să te deconectezi, iar toată agitația din spatele procesului creativ mă împlinește. Ca makeup artist am avut ocazia să lucrez cu fotografi din diferite colțuri ale lumii, să călătoresc și să imi reînnoiesc constant bagajul de cunoștințe. Prin intermediul unor programe de tip masterclass cu colaboratori experți precum, Pati Dubroff, Leandra Medine, Rosie Vegel mi-am perfecționat abilitățile. Am avut  onoarea de a lucra și alături de Alex Box – un makeup artist pe care îl admir! Am călătorit în diferite locații în Europa pentru a-mi extinde cariera, dar și pentru a ajunge la nivelul în care să pot oferi cele mai bune servicii clientelor mele. Ca și makeup artist sunt prezentă atât offline în Iasi și București, cât și online în publicații precum revista Atlas, revista Dreamingless, revista Ellements, revista Manuka, revista Sicky, revista Trend Privé, revista Vogue Italia sau revista Șapte Seri. – Codrina Apostol

 

Codrina este editor la cele două reviste (Șapte Seri și Nunta), care-i dau posibilitatea să împărtășească cu cititorii ei ultimile noutăți sau tehnici apărute în industria de înfrumusețare. De asemenea, aceste informații pot fi acum gasite și pe blogul personal: Muliebrity, lansat recent.

Ascultați aici înregistrarea emisiunii #CafeONAIR din 30.06.2019:

 

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *