full screen background image

COLECTEAZĂ SEPARAT ŞI BENEFICIEZI DE TARIFUL SCĂZUT

Distribuie

În data de 20.12.2018, în cadrul ședinţei Consiliului Local al Municipiului Iași s-a aprobat tarifarea diferenţiată a serviciului de salubritate în cazul clienţilor care colectează separat deşeurile reciclabile, faţă de clienţii care colectează toate deşeurile în amestec.

Astfel, utilizatorii serviciului care colectează separat deșeurile beneficiază de tarif scăzut la serviciile de salubritate. Pot beneficia de tariful scăzut la serviciile de salubritate, beneficiarii care au în dotare recipienți, pentru depozitarea deșeurilor municipale și care asigură precolectarea separată a deșeurilor pe doua fluxuri: flux deșeuri reciclabile şi flux deșeuri altele decât cele reciclabile. În acest sens beneficiarii trebuie să completeze şi să transmită la Salubris, ACORD-ul pe care il vor primi atașat la factura de salubritate aferentă lunii ianuarie 2019.

ACORDUL este disponibil la sediul şi pe pagina web a societății. Angajaţii Salubris vor verifica compoziţia deşeurilor colectate separat de clienţi și vor aplica pe pubele marcajul ”CONFORM” sau ”NECONFORM”.  

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza