full screen background image

Comisie pentru coordonarea activitații din spitalele unde sunt răniții de la Colectiv

Distribuie

Ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a desemnat o comisie care se va ocupa de coordonarea activității în spitalele unde sunt internați răniții din clubul Colectiv.

 

banicioiu

Comisia este formată din secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Dorel Săndesc, specialist anestezie terapie-intensivă, profesorul Ioan Lascăr – şeful Clinicii de Chirurgie Plastică şi Arşi de la Spitalul Floreasca, profesorul Dan Enescu, managerul Spitalului de Copii “Grigore Alexandrescu”, şi dr. Cristian Niţescu, de la Spitalul de Arşi din Capitală.

“Am desemnat o echipă care să coordoneze activitatea medicală a spitalelor în care sunt internaţi răniţi. Este o echipă care evaluează starea pacienţilor, necesarul de medicamente sau materiale sanitare sau dacă se impune un posibil transfer al unui pacient dintr-un loc în altul. Este nevoie de o coordonare unitară”, a declarat ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, potrivit mediafax.

În clubul bucureștean Colectiv au murit, în urma unui incediu petrecut vineri noapte, 30 de persoane. Alte 137 sunt rănite și se află interanate în mai multe spitale din Capitală.

Medicii spun că “mulți tineri sunt în stare critică”.

Cei trei patroni ai clubului Colectiv, audiați de procurori: Costin Mincu, Alin Tănăsescu şi Cătălin Gancea ar putea fi reținuți.

ComentariiNotă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza