full screen background image

Compania de Transport Public Iași: Începând de astăzi, pot fi cumpărate și abonamente prin intermediul aplicației 24pay

Distribuie

Compania de Transport Public Iași pune la dispoziție o nouă opțiune pentru utilizatorii aplicației 24pay. Începând de joi, 20 septembrie, prin intermediul aplicației 24pay, pot fi cumpărate direct din mijloacele de transport și abonamente pentru 7 și 30 de zile, pentru zona 1 și două zone, la preț întreg.

Valoarea unui abonament de 7 zile, pentru zona 1, este de 20 de lei, iar a celui pentru două zone (inclusiv în localitățile limitrofe), de 30 de lei. Prețul abonamentului unic pentru 30 de zile, valabil în zona 1, este de 80 de lei, iar cel pentru călătorii în ambele zone tarifare este de 110 lei. Toate tipurile de abonamente sunt valabile pe toate traseele, nelimitat.

Pașii care trebuie urmați prin această metodă sunt exact aceiași folosiți și pentru achiziționarea biletelor de călătorie, disponibile în prezent prin aplicația 24pay. Codul QR recepționat după efectuarea plății reprezintă abonamentul electronic al utilizatorului aplicației, fiind dovada pe care călătorul o prezintă controlorului, atunci când acesta o solicită.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza