full screen background image

Compania de Transport Public: Modificări de circulație în perioada Sărbătorilor Iașului

Distribuie

Potrivit deciziei Companiei de Transport Public SA, circulația mijloacelor de transport public va fi modificată în zilele de 12 și 15 octombrie pentru a permite buna desfășurare a activităților din cadrul Sărbătorilor Iașului 2018.  

Vineri, 12 octombrie, între orele 19:00 – 20:30, va fi restricționată circulația tramvaielor pe tronsonul Piața Unirii – Târgu Cucu, în timpul desfășurării Pelerinajului „Calea Sfinților”.

Luni, 15 octombrie, mai multe trasee de tramvai și autobuz vor fi deviate pentru desfășurarea concertului de la Palatul Culturii, care va încheia Sărbătorile Iașului 2018. Astfel, de la ora 15.00, va fi închisă circulația rutieră pe str. Palat și str. Anastasie Panu. Excepție va face calea de rulare a tramvaielor din fața Palatului Culturii, care va fi închisă începând cu ora 18.00.

Concret, începând cu ora 15.00, traseele de autobuz 28 și 41 vor fi deviate pe str. Sf. Lazăr, iar de la ora 17.30 circulația tramvaielor de pe traseele 8 și 9 va fi întreruptă.

De asemenea, tramvaiele de pe traseele 1 și 13 vor circula deviat prin Tudor Vladimirescu, pe itinerariile Copou – Târgu Cucu – Tudor Vladimirescu – Tătărași și retur. Transportul călătorilor pe traseul 9 va fi asigurat de autobuze.

A XXVII-a ediție a Sărbătorilor Iașului a început marți, 9 octombrie și se încheie luni, 15 octombrie, cu un concert susținut de Holograf, Compact, Bună seara, prieteni!, Nicoleta Nucă și Delia, precum și focuri de artificii la Palatul Culturii.

În ceea ce privește evenimentele laice organizate de Primăria Municipiului Iași și partenerii instituționali, Târgul de Toamnă are loc în perioada 10 – 16 octombrie. Parcul de Distracții va fi situat la Ștrandul Municipal din zona Cicoarei.

Alina BATCU

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza