full screen background image

Concertul caritabil „Cântăm Contra Hepatitei” are loc mâine la CCS

Serviciul Voluntar de Ambulanță, în colaborare cu Casa de Cultură a Studenților Iași și Direcția de Sănătate Publică Iași vă invită să participați la concertul caritabil ”Cântăm Contra Hepatitei”.

Evenimentul este organizat pentru a susține campania de combatere a hepatitei, desfășurată de către Serviciul Voluntar de Ambulanță pe raza județului Iași.

La eveniment vor interpreta Nick&Dya (N&D), Sara Guzel, Dănuț Petrișoaia, Daria Bahrin, Alexandra Ioan (chitară), Manu Foșalău (pian), Ioana și Andrei, Trupa de Dans Aerobic Gimnis și Trupa muzicală a UMF Iași – Heartbeat.

Donația minimă recomandată este de 20 de lei.

Campania de combatere a hepatitei, mai ales a virusului hepatic A, este inițiată de voluntarul Guzel Emre, student la UMF Iași, specializarea Medicină Generală, prin care se dorește distribuirea a cel puțin 200 de kituri de igienă orală și personală către persoanele aflate în risc social major din localitățile județului Iași. Totodată, în cadrul proiectului, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției de Sănătate Publică Iași, beneficiarii vor primi informații esențiale privind igiena orală, corporală și posibilitățile de combatere a infectării cu virusul hepatic A.

Profesorul Anca Apetroaie de la Palatul Copiilor și Emre Guzel au fost în studioul Viva FM și au discutat cu matinalii despre evenimentul care va avea loc mâine:

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați coordonatorul proiectului:

Guzel Emre – telefon: 0749343410.

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *