full screen background image

CONCURS. STORIA oferă ascultătorilor Viva FM o tabletă LENOVO

Distribuie

VivaFM, împreună cu Storia.ro, oferă ascultătorilor premii în fiecare emisiune „Dimineți Animate” din perioada 13-20 decembrie.

Cu siguranță, ai stat în chirie, ai oferit spre închiriere o garsonieră sau ai vândut ori cumpărat un imobil și atunci sigur ai avut parte și de situații haioase. Trimite SMS în această săptămână la 0753.100.300, cu textul STORIA, noi te sunăm în cadrul emisiunii Dimineți Animate, iar tu trebuie doar să ne povestești o situație amuzantă, atunci când prezentatorul emisiunii de dimineață dă startul. Ne dorim să începem ziua cu bine și să râdem împreună. Ce mai amuzantă poveste va primi un termos, foarte util pe o perioadă atât de rece.

Însă nu doar atât. Viva FM, împreună cu Storia.ro, oferă și premiul cel mare, o tabletă Lenovo. La final, pe 20 decembrie, se va extrage câștigătorul gadgetului care te ajută să fii mai aproape de site-ul nostru, de pagina noastră de Facebook și de 105 FM.

Storia.ro este site-ul de anunțuri imobiliare lansat de OLX. Are peste 50 de filtre de căutare, oferte bogate în imagini și peste 65.000 anunțuri imobiliare active.

Pregătește-ți povestea și noi te premiem!

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza