full screen background image

CONFESIUNI CU STIL l INVITAT DARIUS STANESE

Distribuie

În ediția de săptămâna aceasta invitatul emisiunii Confesiuni cu stil a fost Darius Stănese, un om care are grijă de sprâncenele doamnelor , domnișoarelor dar și ale domnilor, un om care dezvăluie la rândul său din tainele acestei meserii în cadrul cursurilor școlii sale.

S-a născut în orașul Victoria și  a plecat la vârsta de 17 ani la București pasionat de machiaj. Mama sa l-a susținut și i-a oferit o sumă de bani doar pentru școala de machiaj la care se înscrisese în București. A fost nevoit să facă eforturi și sacrificii pentru a se descurca cu cazarea și cheltuielile cotidiene. Nu i-a fost ușor, a trecut prin multe provocări, una dintre ele l-a forțat să apeleze la economiile bunicii pentru a-și pune planul în aplicare : a închiriat cu mult curaj un spațiu mult prea mare pentru posibilitățile sale în cadrul unui hotel cunoscut din București și cu  muncă și pasiune a reușit să clădească un brand .

Mărturisește cu sinceritate că nu a fost un tânăr adolescent prea cuminte dar cu toate acestea viața l-a îndreptat și stimulat în direcția cea mai bună. A devenit profesionist în domeniul sprâncenelor și a deschis o școală pentru pensat.

Călătoreste mult și împărtășește din tainele acestei meserii tuturor celor care doresc să facă carieră în acest domeniu.

Întreaga emisiune poate fi  reascultată sâmbătă , 6 mai  2017  de la ora 9.00.

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *