full screen background image

Consilierii județeni vor dezbate 53 de proiecte de hotărâre. Modernizarea a două drumuri județene, pe ordinea de zi

În ședința ordinară a Consiliului Județean Iași de pe 29 mai, vor fi supuse votului 53 de proiecte de hotărâre. Printre acestea se numără aprobarea creditului de angajament necesar modernizării DJ 248 E: Alexești – Cuza Vodă, actualizarea devizului general după încheierea contractului de lucrări pentru modernizarea drumului județean Tg. Frumos —Cucuteni şi aprobarea creditului de angajament în vederea finanțării lucrărilor de modernizare a DJ 280: Oțeleni – lim.Jud. Neamț.

Pentru performanța obținută la prima ediție a Cupei Satelor, copiii din echipa de fotbal de la Ruginoasa ar putea fi premiați cu câte 400 de lei, bani din fondul CJ. Formația ieșeană s-a impus în turneul final de la Constanța, reușind să câștige trofeul fără a încasa vreun gol.

Votului consilierilor va fi supus și acordul de cooperare între CJ și Palatul Copiilor pentru realizarea „Festivalului de Folclor pentru Copii și Tineret Cătălina”, care va avea loc la Iași în perioada 23-27 iulie.

De votul consilierilor depinde și organizarea în parteneriat a Galei Operelor Naționale, ediția a șasea, care va avea loc în perioada 9-10 noiembrie. De asemenea, pe masa consilierilor va fi și organizarea premiilor Uniunii Scriitorilor din România — Filiala Iași pentru cărțile apărute în anul 2018

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *