full screen background image

Consiliul Local Iași se va reuni astăzi într-o nouă ședință extraordinară

Distribuie

Plenul Consiliului Local Iași se va reuni astăzi, 10 august, într-o nouă ședință extraordinară a instituției. În cadrul întâlnirii se vor analiza peste 13 de proiecte de hotărâre. Astfel, Consilierii locali vor analiza indicatorii tehnico – economici ai proiectului „Consolidare şi reabilitare Muzeu de Istorie Naturală – Corp A”. De asemenea, va fi luată în discuţie aprobarea bugetului acestui proiect, în cuantum de 13.000.000 de lei, cu TVA, precum şi contribuţia proprie a Municipiului Iaşi.

Două dintre cele șapte proiecte incluse în Programul Centenar al Primăriei Municipiului Iași și cofinanțate de Guvern vor fi în atenția Consiliului Local în ședința extraordinară de astăzi. Finanțarea va fi realizată de Ministerul Culturii și Identității Naționale și de Primărie, proiectele municipalității ieșene fiind aprobate de Comitetul Interministerial pentru Centenar.

Consilierii locali vor dezbate aprobarea proiectului „Reabilitarea Monumentului Eroilor din Primul Război Mondial” din Galata și includerea acestuia în lista de investiții a Municipiului Iași, precum și aprobarea documentaţiei şi a indicatorilor tehnico-economici pentru „Consolidarea și reabilitarea imobilului din str. General Berthelot, nr.18”

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza