full screen background image

Continuă curățenia de primăvară. Până acum, au fost împărțite 900 de greble

Dintr-un număr de 2.500 de greble puse în mod gratuit la dispoziția ieșenilor și asociațiilor de proprietari, până marți, 19 martie, au fost împărțite 934 la cele cinci centre de cartier: 405 în Tătărași, 342 în Păcurari, 102 în Frumoasa, 56 în Nicolina și 29 în Alexandru cel Bun.

Salubris SA mătură și spală străzile și mobilierul urban și salubrizează bulevardele, dar și zonele dintre blocuri, pasajele, albiile râurilor și zonele de agrement. Echipele Companiei de Transport Public SA fac curățenie în stații și reparații la liniile de tramvai. Servicii Publice SA toaletează arborii uscați și periculoși, montează straturi de gazon în parcuri și repară mobilierul stradal, precum și echipamentele din spațiile de joacă. Totodată, societatea municipalității montează popici pentru a preveni parcările ilegale pe trotuare. Termo-Service SA face curățenie în zonele asociațiilor de proprietari pe care le administrează. În toate aceste acțiuni echipele municipalității sunt sprjinite de Poliția Locală.

De asemenea, a început și distribuirea de material săditor, în mod gratuit, către asociațiile de proprietari.

Echipele Citadin SA au făcut reparații de urgență cu asfalt în Centru, pe varianta Rediu Tătar, stradela Moara de Vânt, șoseaua Bucium, cartierul Mircea cel Bătrân, stradela și strada Ciric, bulevardul Poitiers, strada Cazangiilor, strada Manta Roșie, strada Aurel Vlaicu, cartierul Alexandru cel Bun, strada Ion Gotcu, strada George Coșbuc și strada Agatha Bârsescu, dar și marcaje transversale pe bulevardul Metalurgiei și strada Vasile Lupu.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *