full screen background image

Continuă înșelăciunile prin metoda ”Accidentul”

Distribuie

La data de 16 decembrie a.c, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Iaşi, sub coordonarea procurorului de caz, au efectuat 4 percheziţii, dintre care 3 în Penitenciarul Iaşi şi una în localitatea Holboca.

Activităţile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal, în care 3 persoane sunt bănuite de comiterea infracţiunilor de înşelăciune şi complicitate la înşelăciune prin metoda „Accidentul”.

În urma percheziţiilor au fost ridicate telefoane mobile şi cartele SIM, care ar fi fost folosite la săvârşirea infracţiunilor. În baza probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au reţinut, pentru 24 ore cele 3 persoane (doi bărbaţi şi o femeie) bănuite de infracţiuni de înşelăciune şi tentativă la înşelăciune prin metoda ,,Accidentul”.

La data de 17 decembrie a.c., cei doi bărbaţi încarceraţi în Penitenciarul Iaşi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţa dispunând arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile. Femeia este cercetată în stare de libertate.

Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanelor în cauză.

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza