full screen background image

Corina Giurgia

Îmi place să cred că poveștile schimbă lumea. Mereu ești un pic altfel după ce termini de citit o carte bună. Nici măcar nu e nevoie să stai prea mult la analiza ei; se produce o alchimie și câștigi.
Cititul mi se pare una dintre cele mai bune modalități de-a trăi alte vieți, de-a te educa și de-a cunoaște lucruri pe care altfel le ai la o mare distanță de tine, spațială sau temporală. Tocmai de aceea există „Idei și efecte”, un proiect în care am crezut de la început și în care promit că vom investi mereu tot ce e mai bun, atât eu cât și colegul meu, Dragoș.
Sunt absolventă de Jurnalism, m-am bucurat de un masterat în Filosofie și Management Cultural, iar acum sunt studentă la Școala Doctorală de Filosofie, de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.
Mă bucur de lucrurile simple, de frumusețea uitată a vieții și de filmele bune. Experiențele intense pe care le-am avut într-un timp scurt în televiziune, radio și presă scrisă m-au adus de partea cealaltă a baricadei, pe care o fac cu multă pasiune: relațiile publice.
Revin la Viva FM Iași, unde am avut prima interacțiune On air chiar la lansare, cu emisiunea Viva Flash, unde îmi plăcea să țin din scurt actualitatea vieții culturale, din Iași, dar și cu rezonanță națională.
Îmi place povestea care se formează în spatele vocilor interesante, așa cum îmi plac și poveștile din spatele cărților bune. Radioul este cartea, iar fiecare dintre noi devine un autor.
Să ne bucurăm de cartea fiecăruia!
ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *