full screen background image

AUDIO: „Starea de bine a angajaților depinde de implicarea și strategiile liderilor”-Amalia Sterescu, moderator Corporate Wellbeing

Distribuie

Joia aceasta, în intervalul orar 18:00-21:00, Iașul va găzdui în premieră la Fab Lab o dezbatere despre strategii de Corporate Wellbeing, despre adaptarea spațiilor de birouri la nevoile noii generații de angajați, despre cele mai recente practici de HR de reducere a stresului angajaților și încurajarea stării de bine, despre echilibru la locul de muncă.

Care este acel pachet de măsuri pe care organizația ar trebui să-l aibă, ca să încurajeze starea de bine a angajaților? Și care este, de fapt, rolul liderilor în toată această poveste?

Amalia Sterescu, moderatorul conferinței Corporate Wellbeing. Credite foto: Laura Bâlc

 

Amalia Sterescu este moderatorul evenimentului și CEO al companiei Outsourcing Advisors, primul portal al comunității de outsourcing din România, ce oferă servicii de consultanță tuturor celor interesați să investească în spațiul de outsourcing românesc. Formându-se la „școala multinaționalelor” care intrau timid în mediul de business din România anilor ’90, cu modele de management total diferite de ceea ce puteai învăța în sistemul românesc de atunci, Amalia Sterescu a participat la start-up-ul unor companii mari în România și a condus toate tipurile de echipe existente în aceste organizații: echipe de relații cu clienții, echipe de suport vânzări, echipe de colectare debite sau echipe de telesales sau telemarketing.

Amalia Sterescu a stat de vorbă cu Șerban Vornicu, realizatorul emisiunii emisiunii de IT și industrii creative INTER CONECTAT, și a venit cu detalii despre ceea ce urmează să se întâmple în cadrul evenimentului Corporate Wellbeing:

Invitații evenimentului:

– Florentina Vasiliu, Head of HR Albania, Romania, Hungary al unei companii globale de outsourcing cu sediul și la Iași
– Drd. Arh. Tiberiu Teodor Stanciu, reprezentant al unui birou ieșean de arhitectură
– Mihai Stoica, reprezentant al unei companii care se axează pe soluții în dezvoltarea diferitelor stiluri de leadership la nivelul managementului de top
– Augustin Butureanu, reprezentant al unei companii de producție publicitară din Iași
– Elena Rastei, reprezentant al unei companii care oferă clădirilor certificatul de „cladire verde”
– Raluca Munteanu, reprezentant al proiectului „Birouri Vii”
– Dan Zaharia, reprezentant al unei companii care ocupă cu închirierea de spații de birouri

Preț standard: 190 lei

Preț pentru grupuri: 150 lei

Bilete se pot achiziționa pe site-ul http://www.amaliasterescu.ro/corporate-wellbeing-conference/

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza