full screen background image

Cosmin Rațiu: Echipa Iașului s-ar putea bate la titlu în doi, trei ani

Luni seară, în emisiunea Sport Moldova, Radu Căciulă i-a avut invitați pe Cosmin Rațiu, antrenor – jucător la Politehnica Iași – rugby și Ștefan Drușcă, jucător al echipei care a învins formația Olimpia București în acest weekend, în etapa a doua a Superligii. ”A fost foarte greu și din cauza faptului că a fost foarte cald afară, dar noi am dat totul și este prima oară de 15-16 ani când Iașul câștigă de o așa natură împotriva unui adversar atât de puternic. Eu sunt din 2006 aici și nu am mai câștigat niciodată atât de clar împotriva unei echipei atât de bune”, a declarat Ștefan Drușcă.

Cosmin Rațiu a vorbit și despre viitorul său în rugby, fiind conștient de faptul că nu va mai putea ajuta foarte mult timp echipa din teren. ”Nu pot sta departe de teren, deși mă dor toate articulațiile, oasele. Îmi doream foarte mult să marchez și așa s-a întâmplat. Mă bucur foarte mult. Cariera de antrenor este total diferită față de cea de jucător, dar o să fac trecerea ușor, probabil la vară. Vom vedea cum mă voi simți, pentru că deja am multe probleme”, a spus antrenorul – jucător al Politehnicii.

Politehnica Iași va juca în acest final de săptămână în Ghencea, împotriva Stelei, în etapa a treia din Superliga Națională de rugby.

Emisiunea Sport Moldova poate fi urmărită:

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *