full screen background image

Credincioșii ar putea scăpa de taxa pentru nuntă, înmormântare sau botez

Distribuie

nunta     Românii ar putea să scape de taxele pentru nunți, botezuri, cununii, înmormântări și a altor servicii religioase impuse de Biserica Ortodoxă Română. Cu o condiție însă: să plătească contribuția anuală stabilită de parohia din care fac parte.

Deputatul PNL Dragoș Gunia a explicat că, împreună cu colegii săi, lucrează la acest proiect care i-ar putea scuti de niște bani dați în plus pe cei care oricum achită o sumă de bani an de an bisericii.

”Cred că un credincios conștiincios care plătește regulat contribuția anuală la biserică, cea stabilită de parohia din care face parte, nu ar mai trebui să fie nevoit să dea și alți bani pentru alte servicii religioase. Este imoral să li se mai ia și alți bani de către aceeași instituție. Ar trebui să beneficieze gratuit  de celelalte servicii religioase”, spune inițiatorul legii deputatul PNL Dragoș Gunia pentru Libertatea.

Astfel, credincioșii care achită contribuția anuală parohiei pot merge cu chitața atunci când au nevoie de alte servicii religioase și va fi scutit de plata taxelor pentru serviciile pe care le solicită.

VivaFM – Live Your Music! » Național

ComentariiNotă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza