full screen background image

AUDIO: Ieșenii își pot rezolva gratuit problemele cu băncile, prin intermediul CSALB

Distribuie

CSALB, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași organizează astăzi la Iași conferința de presă Caravana CSALB la Iași, unde vor participa reprezentanții CSALB, ai autorităților locale, ANPC și asociațiilor de consumatori. Conferința face parte din „Caravana CSALB” –  o serie de întâlniri organizate în mai multe orașe din țară.

Centrul de Soluționare Alternativă a Litigiilor în Domeniul Bancar (CSALB) este o instituție înființată la solicitarea Comisiei Europene și intermediază gratuit, și în mai puțin de 3 luni, negocierea dintre clienți și bănci/ IFN-uri. Numai anul acesta, peste 260 de consumatori au obținut de la bănci, cu ajutorul CSALB, reducerea sau eliminarea comisioanelor, scădere ratelor la credite sau chiar ștergerea întregului sold rămas de achitat.

Dintre acești consumatori, 8% sunt din Iași. Informarea consumatorilor despre beneficiile soluționării amiabile a litigiilor cu băncile este motivul principal pentru care Caravana CSALB a oprit și în municipiul nostru.

În studioul Viva FM Iași a fost prezent dl. Alexandru Păunescu, directorul juridic al Bancii Nationale a Romaniei și membru în Colegiul de coordonare CSALB, cu detalii suplimentare:

 

 

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza