full screen background image

CSM Politehnica Iași are nevoie de 200.000 de euro. Leonida Antohi: ”Nu se pune problema să nu luăm licența”

Distribuie

CSM Politehnica Iași a terminat și ultima rată din drepturile TV și în acest moment mai are nevoie de 200.000 de euro pentru a obține licența pentru următorul sezon de Liga 1. Aceste datorii trebuie achitate de către clubul ieșean până la finalul lunii martie, pentru ca datoriile pe anul 2016 să ajungă pe zero. Leonida Antohi, președintele Comitetului Director al Iașului a dat asigurări că CSM Politehnica nu va avea probleme cu obținerea licenței.

”Cu siguranță până la sfârșitul lunii problemele financiare se vor rezolva. Este o prioritate pentru noi, Consiliul Local și Consiliul Județean, în frunte cu primarul Mihai Chirica ne-au dat asigurări că vom fi sprijiniți. Nu se pune problema să nu luăm licența și să retrogradăm. În cel mai rău caz, ca și în alte rânduri vom apela la împrumuturi și tot o scoatem la capăt. Nici Federația nu mai e atât de dură ca altădată. Dacă ei văd că există intenții bune, există clemență din partea lor”, a declarat Antohi, conform sportmoldova.ro.

În altă ordine de idei, jucătorii antrenați de Eugen Neagoe se pregătesc pentru partida cu Pandurii Tg. Jiu, de luni. Aceștia vor pleca sâmbătă din Iași spre Oltenia, pentru a doua întâlnire din play-out-ul Ligii 1.

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza