full screen background image

Cum a fost la CATE-Creative Approaches to Teaching English 2017

Distribuie

În data de 16 noiembrie, a avut loc proiectul CATE – Creative Approaches to Teaching English, organizat de International Summer Schools Education. Scopul proiectului CATE este de a contribui la îmbunătățirea tehnicilor de predare și învățare a limbii engleze.

Workshopurile cu elevii și cadrele didactice, care au dat curs invitației de a participa la Creative Approaches to Teaching English, au fost susținute de către profesori de limbă engleză nativi și au fost cladite pe tehnicile moderne și distractive de predare și învățare care au avut la bază inteligență emoțională, activități pentru dezvoltarea fluenței orale și strategii de citire și înțelegere pentru elevii de limbă engleză.

Participanții au fost plăcut impresionați de organizarea evenimentelor, de calitatea prezentărilor și a informațiilor primite din partea profesorilor de la Churchill House School of English Language, pe care, cu siguranță le vor putea adapta și aplica în procedeul didactic individual.

Feedback-urile au fost pozitive: ”Felicitări echipei ISSEDU pentru modul în care ați organizat evenimentul de astăzi! Really inspiring and useful!!! Succes în continuare și sper să ne mai invitați la asemenea activități cu invitați de la care chiar ai ce învăța!” – Daniela BUSUIOC, Profesor de limba engleză, Colegiul Național Garabet Ibrăileanu, Iași

”It is a very useful experience for students and teachers.” – Cristina ANTON, Profesor de limba engleză Școala Gimnazială Vasile Conta, Iași

Viva FM susține inițiativele nobile, fiind partener media al proiectului.

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza