full screen background image

Cum accesezi 10.000$/lună pentru a promova un ONG? Canopy a lansat un ghid gratuit pentru organizațiile nonprofit.

Canopy a lansat ghidul ”Cum accesezi 10.000$/lună pentru a promova un ONG”, un ebook complex și gratuit care prezintă pașii esențiali în promovarea online a organizațiilor nonprofit.

Anul acesta, Canopy susține ONG-urile din România cu o șansă la rezultate mai bune: echipa Canopy de la Iași a creat un ghid gratuit prin care arătă pas cu pas cum pot fi fructificate oportunitățile oferite de mediul online.

Se vizează cele mai importante canale de comunicare digitală și se arată care sunt principalele instrumente online pe care le pot folosi organizațiile și principiile pe care se pot baza pentru conversii. Acest ghid se concentrează și pe Google Ad Grants, programul dezvoltat de Google prin care ONG-urile pot beneficia lunar de un grant de 10.000$ pentru a se promova. O sumă generoasă de care nu dispun multe companii și care poate aduce rezultate frumoase, fie că vorbim de noi beneficiari, programe, donații, voluntari sau vizibilitate sporită.

Puteți accesa e-book-ul aici: https://www.google.com/url?q=https://www.canopy.ro/ghid-google-ad-grants-ong/&source=gmail&ust=1544791384552000&usg=AFQjCNHO_BKHgal8tER4Dq8WYi8TfFFsSQ. 

Acest e-book este gratuit și ușor de accesat, fără date de contact sau alte informații.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *