full screen background image

Cum sunt „trăite” alegerile din SUA în lume

Distribuie

ht

Toată planeta stă cu ochii pe alegerile din Statele Unite, de astăzi. În Europa, Asia, Africa, şi continentul american, miliarde de oameni aşteaptă răspunsul la întrebarea: cine va fi noul preşedinte? Oameni simpli din Rusia, India sau Peru şi-au manifestat interesul pentru alegeri, în felul lor.

Mai mulţi lideri spirituali peruani au performat un ritual special pe malul oceanului pacific, pentru a afla numele noului preşedinte. Iar zeii incaşi le-au răspuns că Hillary Clinton va fi noua locatară de la Casa Albă, deşi peruanii nu se aşteptau la acest semn.

În schimb, într-un templu hindus din Mumbai, preoţii s-au rugat timp de trei ore pentru victoria în alegeri a lui Donald Trump. Mulţi indieni au devenit susţinători ai candidatului republican după ce acesta a spus, la un miting electoral de luna trecută, că iubeşte hinduismul.

Englezilor nu le e în schimb simpatic candidatul republican. Au dat foc unei efigii uriaşe a lui Donald Trump.

Iar la Moscova, un om de afaceri s-a gândit să profite de campania electorală americană. A lansat două tipuri de sandwich-uri, purtând numele celor doi candidaţi.

„Hillary este mai picantă. Nu contează ce spun oamenii despre ea, este o femeie foarte excentrică. De aceea, nu poţi să ştii când te arzi. De aceea, şi ca sandwich, „Hillary” este mai picantă”, spune Igor Panteleiev, patronul restaurantului.

Cele două feluri de mâncare nu sunt prea scumpe, fiecare costă mai putin de 4 dolari americani.

Extern – VIVA FM

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza