full screen background image

„Dăruiește o carte copiilor din mediul rural”, campanie lansată de Organizația Județeană a Femeilor Libere Iași

Distribuie

Organizația Județeană a Femeilor Liberale Iași a lansat luni, 19 martie campania „Dăruiește o carte copiilor din mediul rural!”, în semn de solidaritate cu toate mamele care locuiesc în mediul rural și evident, doresc o șansă egală la educație pentru copiii lor.

Acum,  în Anul Centenarului Marii Uniri invităm ieșenii să se alăture demersului nostru de a îmbogăți fondul de carte al bibliotecilor școlare din mediul rural, precum și al celor comunale. Lectura individuală este esențială pentru dezvoltarea personală, iar accesul la cultură și cunoaștere ar trebui să fie egal pentru toți. Copiii reprezintă viitorul nostru, dar acest viitor depinde foarte mult de calitatea educației oferită tinerei generații”, a declarat  Maria Cabalău, președinte al Organizației Județene de Femei a PNL Iași.

Donațiile se vor face în perioada 19 martie – 31 mai, la sediul PNL Iași, din Podu Roș, Șoseaua Națională, nr. 59, de  luni până vineri, între orele 10.00-16.00, precum și în sediile PNL din: Pașcani, Hârlău, Fârgu Frumos și Podu Iloaiei, urmând ca în perioada 1-10 iunie, cărțile colectate să fie repartizate mai multor biblioteci școlare și comunale din județ.

Finalul campaniei va fi marcat de un eveniment cultural care va reuni personalități ce vor susține alocuțiuni despre importanța lecturii în rândul copiilor, iar donatorii de carte vor primi câte o diplomă în semn de mulțumire pentru implicare în viața comunității.

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza