full screen background image

De dragul tău, femeie!

Distribuie

UPDATE (6 MARTIE 2018):

Pentru că 8 Martie nu există fără flori, partenerii noștri de la Coseli s-au gândit să adauge premiilor câte un aranjament floral de la florăria Pastel. Astfel, Viva FM adaugă puțin parfum și culoare premiilor din cadrul campaniei „De dragul tău, femeie”. Mulțumim tuturor partenerilor noștri.

Femeia este al cincilea anotimp, în care natura se odihneşte, amintindu-şi toate florile primăverii, toate privighetorile verii, toţi strugurii toamnei şi toate ninsorile iernii. (Grigore Vieru)

De dragul tău, femeie, s-au scris poezii și cântece, de dragul tău, s-au cucerit munți, de dragul tău, Viva FM are un program special: de dragul tău, femeie!

De 8 martie, la Viva FM celebrăm femeia! Pentru a fi cea mai bună versiune a sa, femeia trebuie apreciată, iubită și respectată, iar Viva FM, împreună cu partenerii săi, dorește să contribuie la acest lucru.

Vă încurajăm, stimate doamne și domnișoare, să participați la concursul pe care-l desfășurăm, pentru a vă răsfăța cu premiile oferite de partenerii noștri:

  • o schimbare de look prin tunsoare – oferită de salonul Aurelian Ion;
  • patru pachete cu produse de frumusețe (îngrijire și make-up) în valoare de 250 lei fiecare – oferite de Avon;
  • trei pachete promoționale cu masaj de relaxare cu roci vulcanice, manichiură și tratament pentru păr – oferite de salon Green Spa (ofertă unică din luna martie a pachetului One Day Spala prețul de 190 de RON, redus de la 270 de RON).

Prin acest concurs ne adresăm și domnilor, care cu siguranță au în viața lor câteva „ELE” – mama, sora, soția sau iubita. Participați la concursul nostru, iar pe 8 martie, nu mai trebuie să umblați după cadouri, pentru că puteți fi chiar voi câștigătorii!

Tot ce trebuie să faceți, așadar, doamnelor, domnișoarelor și domnilor, este să trimiteți un mesaj privat pe pagina de Facebook Viva FM Iași, cu textul: „De dragul tău, femeie”. Pe 8 martie, stați pe frecvențele Viva FM și ascultați dacă ați fost voi norocoasele sau norocoșii.

Partenerii noștri sunt specializați în a face femeile să se simtă de milioane, pentru că știu secretul: bărbații sunt mai fericiți când doamnele din viața lor sunt relaxate, calde și zâmbitoare.

La Viva FM, celebrăm femeia în toată splendoarea sa!

De ziua ta, femeie, îți dăruim zâmbete, drept mulțumire pentru toată căldura ta!

 

Parteneri de campanie:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza