full screen background image

DE LA TEORIE LA PRACTICĂ,  9 noiembrie: invitat prof. dr. BENONE PĂSĂRIN, prorector al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași

Distribuie

USAMV Iași atrage anual peste 1000 de studenți la Iași și se distinge de celelalte universități prin accentul deosebit pe care îl pune pe stagiile de practică ale studenților. În prima partea a interviului, am discutat cu invitatul nostru, domnul prorector Benone Păsărin, despre strategia de promovare a ofertei educaționale, despre parteneriatele public-privat, implicarea mediului privat în formarea viitorilor absolvenți ai USAMV și ofertele de pe piața muncii. Am aflat detalii interesante despre proiectele USAMV, în special cele din agroturism și alimentație publică.

În partea a doua a interviului am discutat despre perspectivele agriculturii României și despre agricultura ecologică. Un alt subiect detaliat în interviu vizează securitatea alimentară, domnul prorector Benone Păsărin fiind membru al Grupului Mondial Permanent de Siguranță și Securitate Alimentară al ONU ( detalii: http://www.fao.org/home/en/)

Interviul integral:

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *