full screen background image

De la teorie la practică

Distribuie

“De la teorie la practică”, cu Maria Corina Barbaros este o emisiune de analiză politică și interviuri cu cele mai importante personalităţi politice locale ale momentului, realizată, în grila de toamnă, de Viva FM în parteneriat cu Asociația Alchemy  Communication.

Adesea, cercetătorii din diverse domenii rămân izolați în turnurile de fildeș ale științei și în forumurile de dialog între experți. Aducem în această emisiune față în față, într-un dialog public, expertiza academică din domeniul Științelor Politice și experiența practică a gestionării puterii politice. Vorbim despre universuri paralele? Urmăriți interviurile pentru a afla unde se întâlnesc, de fapt, teoria și practica politică.

Emisiunea va fi difuzată odată la două săptămâni, joi, orele 13-14 la Viva FM Iași. Emisiunea poate fi urmărită şi în format video direct pe vivafmiasi.ro!

Maria Corina Barbaros este lector universitar doctor la Catedra de Ştiinţe Politice-Relaţii Internaţionale Studii Europene în cadrul Facultăţii de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice, Universitatea ″Al.I.Cuza″ din Iaşi. A obţinut doctoratul în domeniul retoricii politice cu teza „Dezbaterile publice şi reconfigurarea politicului“ și a benefiaciat de o bursă a Academiei Române (Filiala Iași) pentru studii post-doctorale.. Este autoarea a numeroase articole, studii, capitole de cărţi din domeniul comunicării politice, marketingului politic şi analizei electorale  şi a unor comunicări ştiinţifice prezentate la conferinţe naţionale şi internaţionale (Barcelona, Atena, Berlin, Praga, etc.). A efectuat mai multe stagii de cercetare (Freie Universität Berlin, Milan University) şi a fost directorul unui grant de cercetare finanţat prin ESP Open Society Institute. Este membru al Asociaţiei Internaţionale de Comunicare (The International Communication Association -ICA).

 

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *