full screen background image

Degustare de vinuri de la Crama Oprișor la Treaz & Nu

Distribuie

Marți, 26 septembrie începând cu ora 20:00, sunteți invitați la degustarea de vinuri de la Crama Oprișor ce va avea loc la Treaz & Nu. Evenimentul, intitulat Vin marți, își propune să aducă vinul din Oltenia, cunoscut ca fiind ca o sursă de bucurie & inspirație, ce stârnește emoție și leagă prietenii, direct la Iași. Oamenii locului, reprezentați de Bogdan Tau, vin să vă povestească despre calitatea strugurilor cultivaţi pe colinele de la crama Oprișor, priceprerea celor ce îngrijesc mustul & vinul și despre tradițiile & credințele lor.

La eveniment țin companie:
*La Cetate – Chardonnay

Pentru Crama Oprișor, LA CETATE a fost prima linie de vinuri premium, lucrate cu o migală şi o meticulozitate care au adus, încă din primul an de producție, rezultate excepționale. În numele unei istorii care încă se scrie, dar şi pentru a sărbători renașterea acestor pământuri. Dacă locul a fost binecuvântat de Creator cu tot ce era nevoie pentru a da oamenilor cele mai bune roade, cu siguranță, și „omul care sfinţeşte locul” și-a găsit menirea în istoria Oprișorului.

*Cabernet Sauvignon Eticheta roșie

Unul dintre cele mai cunoscute, dar și mai așteptate vinuri din Oltenia Profundă ale Cramei Oprișor, numit de către cunoscători “Eticheta Roșie”, este acum pregătit să se destăinuie cu recolta anului 2015.
Dat în urmărire și vânat până la ultima sticlă, Cabernet Sauvignon Crama Oprișor, ediția 2013, a fost zărit ultima oară în luna noiembrie a anului trecut, ținând în suspans și cu dorințe aprinse iubitorii de vinuri roșii, consistente și speciale. Depășind toamna dificilă a sezonului 2014, viticultorii si oenologii s-au bucurat de generozitatea strugurilor foarte copți ai recoltei anului 2015. Au selectat și cules 6 hectare de Cabernet Sauvignon, iar apoi vinul l-au așezat liniștit la odihnit timp de 19 luni.
Din această alchimie a creației a rezultat o nouă serie limitată de 22650 sticle, gata să dezvăluie puritatea unui soi cu renume.


Tot din categoria Oltenia Profundă vom degusta și cunoscutele:

*Rusalcă Albă
*Jiana Rose
*Drăgaică Roșie

unnamed

 

 

 

 

 

 

Informații și rezervări la 0745 321 930.
Prețul pentru participarea la eveniment: 50 lei/persoană.

Oprișorului, priceprerea celor ce îngrijesc mustul & vinul și despre tradițiile & credințele lor.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza