full screen background image

Descoperă-ți potențialul cu LEADERS Explore!

Distribuie

Fundația LEADERS este o organizație care formează și susține oamenii cu valori și principii să devină liderii responsabili care fac România puternică la toate nivelurile. LEADERS reprezintă cea mai importantă resursă de competențe în leadership și un factor activ de schimbare în societatea românească.

LEADERS Explore este cel mai complex program național de inițiere în leadership, fiind primul modul LEADERS. Explore se concentrează pe teme care ajută studenții să se cunoască și să afle cum își pot concentra dezvoltare astfel încât să își declanșeze potențialul, principalele teme de discuție fiind: valorile personale, stilurile de comunicare DiSC, roluri în echipă și etapele formării unei echipe.
Pe lângă cele menționate mai sus, au fost integrate în program și o sesiune de biblioteci vii, adică o zi întreagă în care participanții vor face networking cu manageri și antreprenori din domeniile lor de studiu și interes (domenii precum IT, economic, arhitectură, drept, psihologie, sănătate, cercetare, construcții).

LEADERS vrea să pună în acord talentele și interesele reale cu opțiunile de carieră și viață ale tinerilor. Programul LEADERS Explore este rezultatul celor 17 ani în care peste 7000 de studenți și-au dezvoltat abilitățile de leadership. Programul este centrat pe competențe și răspunde la întrebările esențiale:„ Ce valori am, care-mi sunt punctele forte, ce mă motivează, ce rol mi se potrivește?”. La sfârșitul programului, se oferă certificarea Explore, primul nivel în leadership ce atestă competențele dobândite.

În Iași, sesiunile vor avea loc în datele de 14-15 aprilie, 5-6 mai, 12-13 mai. Înscrierile pentru EXPLORE au început deja și durează până în data de 30 martie pentru studenții din Iași.

Viva FM este partener media al proiectului LEADERS Explore.

 

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza