full screen background image

Despre Corul Angeli, în Dimineți Animate, la Viva FM

Reprezentantele Corului Angeli, prof. canto și membru activ, Corina Dumitru și coordonatorul corului, Daniela Vlad, au fost în studioul nostru, în cadrul emisiunii Dimineți Animate, cu Andrei Giurgia și Gabi Sîrghie. Puteți asculta intervenția, aici:

Corul Angeli și-a început activitatea în 1991, între anii 1992-2001, corul a participat la numeroase spectacole în țară, promovând muzica de cor, cântând pe numeroase scene, alături de orchestra Filarmonicii din Moldova.

Începând cu anul 2015, corul Angeli și-a lărgit aria de vârstă, completându-se cu elevi cu vârste cuprinse între 9 și 15 ani, din toate școlile ieșene, sub îndrumarea lui Florin Spatariu și condus de Mirela Palamariu.

Corul a cântat împreuna cu artiștii din Corul Madrigal, în cadrul unui proiect organizat în Polonia, cu participarea a 3000 de coruri, în fața unui număr de peste 40.000 de spectatori.

Corul Angeli a câștigat mai multe premii Internaționale, de la medalii de locurile 2 și 3, până la medalii de aur, la Festivalul Internațional Chișinău, rep. Moldova, în anul 2018.

Mai multe detalii și înscrieri, pe http://corulangeli.ro

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *