full screen background image

Dezbatere cu principalii investitori din zona imobiliară Iași. Legislația în materie de urbanism, aplicată de echipa de conducere a Primăriei Iași

Distribuie

Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, a convocat sâmbătă, 14 aprilie, în Sala Mare a Primăriei Iași, o dezbatere cu principalii investitori din zona imobiliară din Iași.   La întâlnire au participat peste 50 de investitori, arhitecți, urbaniști și membri în comisiile de urbanism ale Consiliului Local. În urma acestei dezbateri s-a hotărât că legislația în materie de urbanism și amenajarea teritoriului va fi aplicată de  echipa de conducere a Primăriei.

Orice oraș are nevoie de investiții, care generează plusvaloare, locuri de muncă și stimulează economia locală. De aceea, am fost și voi fi un partener al oamenilor de afaceri de bună credință, care urmăresc atât realizarea investițiilor dorite, cât și creșterea calității vieții în comunitățile și cartierele unde se investește. De aceea, le-am transmis ferm tuturor celor care au în execuție sau în plan investiții de orice fel în Municipiul Iași că nu trebuie să urmărească doar profitul financiar, ci și dezvoltarea armonioasă a zonelor respective”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Tot în cadrul  întâlnirii, a fost amintită și nevoie păstrării și creșterii suprafețelor spațiilor verzi ale proiectelor imboliare, respectarea regimurilor de înălțime și asigurarea numărului optim de locuri de parcare. Primarul Mihai Chirica a solicitat soluții și pentru rezolvarea elementelor de disconfort din zonele Oancea, Nicolina-Selgros, dealul Galata, aleea Tudor Neculai și zona Grădinari, semnalate de locuitorii Iașului.

Roxana TREFAȘ

 

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza