full screen background image

Dimineți Animate – conferința „Ai copil. Învață să fii părinte”

Cristina Trepcea, psiholog și trainer în programe educative, a fost la emisiunea „Dimineți Animate”. Pornind de la conferința „Ai copil. Învață să fii părinte” organizată de Școala Gimnazială „Varlaam Mitropolitul” și Grădinița „Buna Vestire”, invitata ne-a oferit sfaturi utile despre relația pe care dintre un părinte și copilul său.

Pe parcursul discuției, Cristina Trepcea a povestit fragmente din întâlnirile pe care le-a avut până acum cu părinții și ne-a explicat că, de cele mai multe ori, problema nu se află la copil, ci la părinte. Relația cu fiica sa îi dă forța să ajute și alți părinți și să creadă că totul poate fi bine.

Pe data de 13 și 15 decembrie, la Ateneul din Iași, vor avea loc două conferințe care vor aborda două teme diferite: „Cum creștem un copil liber, responsabil și fericit” și „Criza libertății în secolul XXI: Între obsesia controlului și curajul responsabilității”. Susținute atât de Cristina Trepcea, cât și Mihail Neamţu, scriitor, licențiat al Universității Babeș-Bolyai din Cluj, conferințele își propun să găsească probleme părinților și să le rezolve. Intrarea este liberă.

Prima ediție din Iași a seriei de conferințe „Ai copil. Învață să fii părinte!” a avut loc în 2011, fiind o premieră pentru această zonă a tarii.

Ascultă întreaga discuție aici:

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *