full screen background image

Dimineți animate – ”Prima zi de școală” cu trupa Hara

Ana Crudu, președinta asociației Blessing Hearts, a fost prezentă, astăzi, în cadrul emisiunii ”Dimineți animate” unde ne-a vorbit despre evenimentul caritabil ”Prima zi de școală” ce va avea loc pe 16 septembrie la Casa de Cultură a Studenților.

Blessing Hearts, o asociație recent înființată, încearcă să ajute toate categoriile de persoane, în special copii. Aceasta și-a propus să deschidă anul școlar cu două burse sociale destinate unor fetițe cu rezultate deosebite, dar fără posibilități materiale, printr-un concert caritabil susținut de trupa Hara.

”Toate proiectele în care m-am implicat au nevoie de timp, energie și resure materiale dar toate aceste eforturi se uită atunci când scopul evenimentului a fost dus la bun sfârșit. La acest proiect ne-au ajutat foarte multe persoane” ne-a spus Ana Crudu.

Ascultătorii de muzică bună dar și doritorii demonstrațiilor de box sau programelor de dans sunt așteptați vineri, la Casa de Cultură a Studenților pentru un spectacol cu tradiție de la an la an.

Întregul dialog îl puteți asculta aici:

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *