full screen background image

Directorul liceului Varlaam din Iași la Dimineți animate

Marți, 18 iunie, la Dimineți Animate, Andrei Giurgia și Gabi Sîrghie au discutat cu directorul Liceului Varlaam din Iași, Adrian Timofti, despre dezvoltarea cognitivă și emoțională a adolescenților, despre nevoile acestora și abilitățile necesare succesului în realitatea secolului 21.

Liceul Varlaam vine în întâmpinarea elevilor cu programe de învățare diferențiată, prin definirea individualizată a obiectivelor educaționale, prin participarea la activități de tip internship și implicarea în proiecte ale comunității. Profesorii mentori îi îndrumă pe elevi și urmăresc desfășurarea tuturor activităților necesare pentru atingerea obiectivelor stabilite. În plus, liceul folosește tehnologie modernă, suportul de curs pentru fiecare lecție, temele și proiectele sunt gestionate cu ajutorul Google Classroom.

Pentru că ne aflăm în perioada de înscriere, aflați că elevii Liceului Varlaam pot alege între profilul de Filologie și Media și cel de Științe și Antreprenoriat. Mai multe detalii despre pașii admiterii găsiți pe site-ul www.scoalavarlaam.ro/liceu.

Întregul interviu cu directorul Liceului Varlaam, poate fi ascultat, mai jos:

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *