full screen background image

Dragoș Preutescu

Distribuie
Cărțile dispun de atât de multe povești și idei, încât îți oferă șansa devenirii în viață. Prima dată ești obligat să citești, apoi descoperi plăcerea de a citi. Imediat totul devine o pasiune, iar în final e o formă de supraviețuire – dacă nu citești, atunci nu poți respira, nu poți mânca, nu poți gândi. Toate aceste reacții le-am avut și le am datorită cărților.
Îmi place să cred că totul este despre oameni și locuri într-un frumos joc al imaginației, iar dacă la acest joc mai participă și cărțile, poți găsi fericiri constante.
Sunt doctorand în domeniul sociologiei și încerc să caut de multe ori în viață cele mai frumoase momente, iar asta se poate întâmpla dacă știi să nu te plictisești.
Gradinăresc, fac sport când simt că mă apucă batrânețile și încerc de fiecare dată să nu îmi pierd încrederea în oameni. A crede în oameni e o sursă importantă de energie și de frumusețe. Dacă nu există, atunci trebuie să te ascunzi în filozofii, sau să evadezi acolo.
Sper ca emisiunea „Idei și efecte” să completeze multora dintre voi timpul cu idei, cu emoții, cu gânduri și oameni de care sigur o să aveți nevoie.
Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *