full screen background image

„Drones World Tour”: Transmisiune live, diseară, la Cinema Ateneu

Distribuie

Filmul-concert „Drones World Tour” va fi proiectat  joi, 12 iulie 2018, la Iași, la Cinema Ateneu, de la ora 20.00. Muse – Drones World Tour reprezintă încununarea celui mai recent album al trupei de rock Muse, turneu desfășurat în perioada 2015-2016 cu peste 130 de concerte pe tot mapamondul.

Conceptul în jurul căruia a fost construit acest turneu este prezența dronelor, care au zburat în mod autonom deasupra scenei și a publicului, alături de proiecții uriașe care au interacționat cu membrii trupei pe scenă. Acest spectacol, cu LED-uri și lasere, a completat repertoriul trupei, cu piese cheie precum „Psycho”, „Madness”, „Uprising”, „Plug in Baby”, „Supermassive Black Hole” și „Knights of Cydonia”.

Spectacolul conține filmări, înregistrări ale mai multor concerte și include efecte speciale care nu au mai fost difuzate până acum, împreună cu scurte interviuri exclusive ale membrilor trupei în introducere.

Biletele sunt puse în vânzare la prețul unic de 20 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului din Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Nume: Muse: Drones World Tour
Regizor: Tom Kirk, Jan Willem Schram
Formația: Matt Bellamy, Chris Wolstenholme, Dominic Howard
Data: 12 iulie 2018
Ora: 20.00

Durata: 90 minute
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=VyZ2zRk1Grs
Preţ bilet: 20 de lei

Alina BATCU

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza