full screen background image

Echipa de futsal a Iașului își joacă sâmbătă viitorul în Liga 1

ACS Futsal Poli Iași joacă sâmbătă prima ”finală” pentru încercarea evitării locului de baraj. Alb-albaștrii primesc vizita formației Clujana Cluj-Napoca, vecina de clasament.

Clujenii se află la doar un punct peste formația pregătită de Marius Cozma, iar o victorie ar însemna, într-o mare proporție, evitarea locului de baraj și implicit evitarea retrogradării. Ambele echipe vin după înfrângeri în etapa precedentă, atunci când Iașul a pierdut la Buzău, scor 2-6, iar ardelenii au pierdut la Vicov, scor 5-6.

O victorie ar aduce speranțe mari în Sala Polivalentă, salvarea de la retrogradare transformându-se, în sezonul viitor, în planuri mult mai mari pentru echipa de pe malul Bahluiului. Partida dintre Poli Iași și Clujana Cluj-Napoca este programată sâmbătă, de la ora 17.00.

Finala de sâmbătă, împotriva Clujanei Cluj-Napoca, așa cum a fost numită de către antrenorul Marius Cozma, va fi și ultima partidă din teren a veteranului Ioan Grigoras. Cu doar câteva luni înainte de a împlini venerabila vârstă de 50 de ani, Grigoraș va sta pentru ultima dată în poarta alb-albaștrilor, într-un meci oficial, acesta fiind meciul de retragere al omului care a fost alături de echipă încă de la înființarea sa, ajutând-o cu paradele sale, în cele mai grele momente.
Grigoraș va rămâne în staff-ul tehnic al Iașului, devenind antrenor cu portarii, începând cu sezonul viitor.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *