full screen background image

Elevii ieșeni donează fructe și legume familiilor aflate în dificultate

Distribuie

Elevii voluntari de la 140 de unităţi de învăţământ vor colecta fructe şi legume pe toată durata acestei săptămâni, produse care vor fi ulterior donate familiilor aflate în dificultate. Proiectul este promovat de către Strategia Naţională de Acţiune Comunitară, având drept scop, prin voluntariat, dezvoltarea la elevi a responsabilităţii şi implicării sociale.
La ediţia din anul şcolar trecut, la nivelul judeţului Iaşi, s-au implicat  aproximativ 100 de şcoli şi grădiniţe, derulând acţiuni de voluntariat 15.000 de elevi şi preşcolari, precum şi 1.500 cadre didactice.
Au beneficiat de rezultatele campaniei aproximativ 6.000 de elevi şi persoane defavorizate din judeţul Iaşi. Donaţiile au constat în legume şi fructe în cantitate totală de aproximativ 23.000 de kilograme, dar şi cantităţi de făină albă, mălai și pachete cu dulciuri.

Campania, aflată la a IX-a ediţie, implică voluntari, elevi şi profesori, de la şcolile care promovează acţiunile umanitare din cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza