full screen background image
Emisiuni Viva FM Iași

Emisiunile Viva FM te conectează la valorile Iașului

Viva FM a început să emită în comunitatea locală cu scopul de a susține Iașul și de a aduce acel conținut de calitate de care orașul are atât de multă nevoie. Iașul trebuie susținut prin informații obiective, prin transparență, prin emisiuni de calitate. Asta facem în fiecare zi, la Viva FM, prin toate emisiunile din grila noastră de programe, indiferent dacă vorbim de cele de linie sau de talk-show-urile specializate.

Viva FM este radioul ieșenilor, de aceea am pregătit pentru oamenii comunității emisiuni care să aducă acea plus valoare și acel conținut de care avem nevoie pentru a fi informați corect.

În fiecare zi, de luni până vineri, de la 07:00 la 10:00, îți aducem Dimineți Animate cu Alina Cojocaru și Andrei Giurgia, matinalul care te informează complet de la prima oră și care te pune în contact cu oamenii din administrația locală. De la 10:00 la 13:00, Radu Căciulă și Andreea Ignat îți aduc Viva Cafe, emisiunea care îți face cunoștință cu oamenii Iașului, cu poveștile și planurile lor pentru comunitate. După Viva Cafe, până la ora 17:00, conduci informația ieșeană, la volan, cu Sorin Cimbru în Viva Trafic. De la 17:00 la 21:00, îți propunem să îți petreci seara alături de Simona Popa, la Viva Flash, emisiunea cu mondenități, noutăți muzicale și de timp liber din întreaga zonă a Moldovei.

Pe lângă programul zilnic, avem pentru tine emisiuni speciale tip talk-show, menite să te pună în legătură cu oamenii de valoare ai Iașului, de la care poți afla subiecte actuale și de interes pentru ieșeni. În fiecare seară de luni, începând cu ora 20:00, analistul sportiv Radu Căciulă îți aduce Sport Moldova, singura emisiune sportivă radio din regiunea Moldovei. Miercurea, de la ora 13:00, jurnalistul Andrei Giurgia te pune Față în Față cu oamenii din funcțiile-cheie ale Iașului. În a doua și în a patra zi de joi a lunii, tot de la ora 13:00, analistul politic și lectorul universitar doctor Corina Barbaros face o analiză a evenimentelor politice locale în emisiunea De la teorie la practică. Vinerea, psihologul Alina Cojocaru și bloggerul Andreea Ignat îți vorbesc, cu începere de la ora 13:00, despre subiecte care țin de familie, stil de viață și societatea în care trăim, în emisiunea BelvaRațiuni.

Ascultă emisiunile Viva Fm – despre orașul tău, pentru tine! Împreună aducem Iașului valoarea pe care o merită și conținutul de care are nevoie pentru o dezvoltare durabilă. Existăm pentru că ne pasă de comunitatea în care trăim. Susținem comunitatea locală! Susținem Iașul, prin emisiunile de calitate pe care le aducem pe frecvențele Viva FM!

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *