full screen background image

Eu cu ce încep școala?

Distribuie

Prima zi de școală, primul clopoțel, primii pași spre sala de clasă, primul ghiozdan – sunt amintirile cele mai dragi ale copilăriei. Pentru mulți copii, prima zi de școală vine cu teama că nu vor avea rechizite, caiete și cărți. Lipsurile de zi cu zi ale familiei sunt motive suficiente pentru ca ei să creadă că primul clopoțel nu îi va găsi cu uniforme călcate și ghiozdane complet echipate pe umeri.

Întrucât bazele educației se pun în primii ani de școală, ne dorim să oferim copiilor vulnerabili un start bun în viață prin donarea de ghiozdane echipate cu rechizite școlare necesare pentru clasa I. De aceea, AVISSO prin Asociația MCA Education lansează campania de strângere de fonduri “Eu cu ce încep școala?”. Costul pentru un ghiozdan cu rechizite pentru clasa I este de 100 de lei iar cei care doresc să împlinească visul unui copil care are nevoie de rechizite o poate face donând prin transfer bancar în contul Asociației MCA Education: RO14OTPV0000000004580473 OTP Bank sau direct la sediul AVISSO pe Bulevardul Nicolae Iorga Nr. 19.

Numai prin educația noilor generații de copii putem pune bazele unei societăți sustentabile. Copiii sunt moștenirea noastră iar noi, ca adulți, avem responsabilitatea să ne asigurăm că aceștia pot merge la școală și că dispun de condițiile necesare pentru a învăța”, spune Mirabela Miron, președinte al Grupului AVISSO.  Prin proiecte de responsabilitate socială pentru copii și categorii vulnerabile, AVISSO și Asociația MCA Education își propune încurajarea comunității locale să sprijine accesul copiilor la educație.

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza