full screen background image

Eveniment de business la Iași – Business Days 2017

Business Days a lansat pentru 2017 seria de evenimente dedicate mediului de business din Romania și revine la Iași cu noi oportunități de afaceri adaptate mediului antreprenorial din regiunea de Nord-Est a României.

Editia 26 a evenimentelor Business Days va avea loc în Iași, în perioada 5-6 aprilie, la Congress Hall, în cadrul complexului Palas Mall.  Evenimentul constă în două zile de business și networking de calitate ce le va oferi ieșenilor inspirație,  informații valoaroase și multiple oportunități de dezvoltare personală, profesională sau a afacerilor.

Peste 600 de participanți  sunt asteptați să fie prezenți în cadrul evenimentului. Cei mai apreciați  speakeri, antreprenori și experți  ai momentului din România vor susține sesiunile plenare, masterclass-urile și workshop-urile dedicate și adaptate pe specificul nevoilor și provocărilor cu care se confruntă antreprenorii și managerii ieșeni. La această ediție, 10 startup-uri din regiunea Moldovei vor beneficia de un  program special de participare și mentorat pentru a-și prezenta și promova produsele/serviciile.

Noutăți și oportunități oferite de Iași Business Days

Evenimentul va avea loc la Congress Hall- Palas Mall Iași și aduce câteva noutăți în ceea ce privește oportunitățile oferite. Pentru a crește utilitatea și relevanța participării la eveniment, au fost create rute speciale pentru profesioniștii care vor să se concentreze doar pe:

o          managementul resurselor umane (marcate [HR]);

o          dezvoltarea abilităților comerciale și a relațiilor cu clienții (marcate [COM] sau [sales]);

o          dezvoltarea abilităților de marketing, comunicare și relații publice (marcate cu [MK]);

o          dezvoltarea abilităților de management și business development (marcate cu [MAN] sau [management]).
Vor exista momente speciale dedicate generării de oportunități și business networking, prin mărirea pauzelor de la începutul sesiunilor și de la finalul acestora, numite Power Networking Breaks. Momentele de networking de la începutul fiecarei zile vor avea câteva sesiuni de know-how circle, unde specialiști dintr-un anumit domeniu profesional se întâlnesc, schimbă idei, oferă business feedback și învață unii de la alții.

Până în prezent, evenimentele Business Days  au cumulat o prezență de peste 25 000 de participanți la edițiile din București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași. Axate pe specificul mediului de business românesc, atât național, cât și regional, evenimentele Business Days contribuie în mod activ la dezvoltarea unei comunități antreprenoriale autohtone sustenabile.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *